Multimedia-voordracht door Guy Van Looy

Op dinsdag 04 december om 20u. bij de Antwerpse Jazz Club
op de 2de verdieping van Den Bengel, Grote Markt 5, Antwerpen

Bluesgitarist Louis Myers is afkomstig uit Mississippi, waar de landelijke blues zeker een invloed op hem heeft gehad. Samen met zijn broer Dave Myers en drummer Fred Below vormde hij The Aces, een veel gevraagd trio dat in Chicago swingende stadsblues vertolkte. Louis Myers is een uitstekend slide-gitarist die Robert Nighthawk en Muddy Waters als zijn belangrijkste invloeden vermeldt. Hij is een doorleefd bluesmuzikant die affiniteit toont met de jazz én muzikale ruimte geeft aan zijn begeleiders. Louis Myers horen spelen neemt je opnieuw mee naar de hoogdagen van de Chicago blues. Een avond om niet te missen !

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *