Op dinsdag 10 september om 20u. in Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen:

Presentatie: Frank Vermorgen.

New Orleans spreekt tot de verbeelding van iedere jazzliefhebber. 11-14 April 2019. We proberen u een swingend beeld te brengen van wat dit inhoudt: 4 dagen aan de Mississippi en in het centrum van het historische French Quarter, 23 podiums, meer dan 1500 muzikanten en niet de minste. De gekende en gevestigde sterren alsook nog onbekend, aanstormend talent staan hier op het podium. We ontmoeten onder meer de ganse Marsalis-clan, Leroy Jones, Kermit Ruffins, Wendell Brunious, Gerald French, John Boutté, Shannon Powell plus een ganse reeks Soul- en Blueszangers en … dit alles gratis. Verder maken we ook kennis met de lokale keuken en de lokale geplogenheden en stellen we u het programma 2020 voor. Swing verzekerd!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *