Jokke Schreurs over zijn WANNES-IN-JAZZ project

Op dinsdag 19 november om 20u. in Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen:

Presentatie: Gastspreker Jokke Schreurs.

Er was de Blues, er was Django Reinhardt en Duke Ellington, er was Wannes Van de Velde en Philippe Catherine,… 

Gitarist Jokke Schreurs vertelt hoe hij erin geslaagd is om met zijn kwartet de onderbelichte kwaliteiten van Wannes als componist te tonen, door zijn thema’s als jazz-standards uit te werken. Dit project wil de sterke muzikale composities van Wannes verder laten leven dan het louter naspelen. De kwaliteit van de arrangementen én van de uitvoeringen enthousiasmeren zowel de jazzliefhebbers als de Wannes-fans. Een aanrader!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *