Op dinsdag 7 januari om 20u. in Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen:

Presentatie: Marc Vanistendael.

Hilton Jefferson: een altsaxofonist, gewaardeerd door medemuzikanten en bandleiders. Een kalm, discreet man die zichzelf niet naar het voorplan schoof, een muzikant die niet wilde imponeren. Een voorbeeldig leider van vele saxofoonsecties, een solist van grote klasse. Een jazzmuzikant die aandachtig beluisterd en opnieuw beluisterd moet worden om hem ten volle te kunnen smaken en appreciëren. Een gevarieërde, swingende avond in het gezelschap van oa. Chick Webb, Fletcher Henderson, Cab Calloway, Henry ‘Red’ Allen, Rex Stewart, Coleman Hawkins, Harry Dial… en natuurlijk Hilton “Jeff” Jefferson.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *