Woordje van de voorzitter

Aan de leden en sympathisanten van de Antwerpse Jazz Club,

We hopen dat jullie allen nog gezond zijn. We leven nog altijd in, voor de mensen, moeilijke tijden. De strijd tegen het virus is nog steeds niet gewonnen. Wanneer gaan de opgelegde maatregelen versoepeld worden? Het blijft allemaal moeilijk te voorspellen.

Misschien is dit een goed moment om eventjes na te denken over “verzoekprogramma’s”. Verzoeken over jazz worden altijd graag ontvangen voor zover ze stroken met de filosofie van de Antwerpse Jazz Club en voor zover er voldoende materiaal over het onderwerp kan gevonden worden. Stuur ons uw voorstellen!

We blijven u informeren over de toestand via e-mail en via de website.

Blijf ondertussen naar jazz, blues, gospel, soul en andere verwante muziek luisteren. Het is goed voor de gezondheid en het kort de dagen.

Tot spoedig,

de voorzitter

Marc Vanistendael

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *