LOUIS ON SCREEN.

Presentatie: Piet Van de Craen.

Op dinsdag 21 december om 20u. op de tweede verdieping van Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen.

Louis Armstrong is te gast in honderden speelfilms, soundies en televisieoptredens. Hij treedt meestal op als muzikaal lichtpunt in romantische komedies of in meer dramatische films die meestal de tand des tijds niet hebben doorstaan. Vaak zijn de enige interessante scènes precies die waar Armstrong optreedt. Dit programma grasduint is de talrijke filmclips uit bekende en minder bekende films waarin Louis Armstrong optrad. Daarnaast is er ook aandacht voor andere beeldfragmenten en enkele radio-opnamen waarin we Armstrongvaak verrassende dingen horen doen. Kortom Satchmo forever.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *