Presentatie: Ronny Schoenmaeckers.

Multimedia voordracht op dinsdag 11 oktober om 20u. op de tweede verdieping van Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen.

Voor zijn eerste conferentie na het zomerreces wou ondergetekende niet starten met een pseudo intellectuele platenavond over de origine van de Jazz; het zou de zoveelste aflevering worden in de cyclus gekend als “Van Vroeger naar Nu” (die afleveringen volgen nog wel, in november en december). In plaats daarvan is geopteerd voor een iets ‘luchtiger’ onderwerp, het beluisteren (en commentariëren) van misschien wel minder bekende uitvoeringen, maar uitvoeringen die toch het beluisteren waard zijn. Zoals het ook vroeger het geval was, heeft hij zich voor de selectie van de nummers laten leiden door de nummertjes opgeslagen op zijn iPod (en die hij vooral beluistert in de wagen). Veel luistergenot!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *