Gitarist MICKEY BAKER n.a.v. zijn boek ‘Alone’.

Presentatie: Piet Van de Craen.

Multimedia voordracht op dinsdag 14 februari om 20u. op de tweede verdieping van Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen.

McHouston ‘Mickey’ Baker is gitarist, zanger, componist en arrangeur. Zijn boek getiteld Alone is het bloedeerlijke verhaal van een, zoals hijzelf zegt, boze, ambitieuze man die zich opwerkt vanuit bittere armoede en onwetendheid. Hij kent einde jaren vijftig groot succes in de pop/rockwereld en laat begin jaren 1960 alles achter zich om een nieuw leven als expat in Frankrijk te beginnen. Baker maakt opnamen met Sammy Price. Coleman Hawkins, ‘Mighty Flea’ Connors, Memphis Slim en Champion Jack Dupree. Op het menu: een lach, een traan, swing en de blues…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *