De muziek en immense carrière van bassist MILT HINTON.

Multimedia voordracht op dinsdag 2 mei om 20u. op de tweede verdieping van Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen.

Presentatie: Piet Van de Craen.

Geen bassist verscheen meer in de opnamestudio dan Milt Hinton. Zijn aanwezigheid is voldoende om kwaliteit te verzekeren. Zijn studiocarrière is legendarisch omdat hij bij zoveel verschillende musici en verschillende soorten muziek betrokken was. Hij beschikt over een krachtige, volle, warme toon op het instrument en zijn begeleiding is altijd swingend, energierijk, inventief en inspirerend. Daarnaast is hij ook een uit de kluiten gewassen amateurfotograaf met talrijke fototentoonstellingen en niet minder dan drie boeken rond de foto’s op zijn actief. Een avond swing door Milt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *