Op het programma

Klik op de rood onderlijnde programma’s voor meer informatie.

  • Woordje van de voorzitter

    Aan de leden en sympathisanten
    van de Antwerpse Jazz Club,

    We hopen dat jullie allen nog gezond zijn. We
    leven nog altijd in, voor de mensen, moeilijke tijden. De strijd tegen het
    virus is nog steeds niet gewonnen. Wanneer gaan de opgelegde maatregelen versoepeld
    worden? Het blijft allemaal moeilijk te ...

  • Hoe lid te worden van de Antwerpse Jazz Club ?

    Bij het begin
    van elk nieuw kalenderjaar doen we een oproep aan onze leden en sympathisanten
    om ofwel hun lidmaatschap te hernieuwen of om voor het eerst lid te worden van
    onze vereniging.

    Ook voor 2020
    blijft de bijdrage ongewijzigd, nl. € 30,– voor gewone leden en € 40,– voor

  • Bijeenkomst van 5 mei opgeschort.

    De nationale veiligheidsraad heeft een aantal maatregelen genomen betreffende het indijken van het corona virus. Een ervan is het sluiten van horecazaken. De A.J.C programma’s worden voorlopig opgeschort en verschoven naar een latere datum. We wachten de mogelijk verdere maatregelen van de regering af. U kan de Antwerpse Jazz Club blijven volgen ...

  • Bijeenkomst van 12 mei opgeschort.

    De nationale veiligheidsraad heeft een aantal maatregelen genomen betreffende het indijken van het corona virus. Een ervan is het sluiten van horecazaken. De A.J.C programma’s worden voorlopig opgeschort en verschoven naar een latere datum. We wachten de mogelijk verdere maatregelen van de regering af. U kan de Antwerpse Jazz Club blijven volgen ...

  • Bijeenkomst van 19 mei opgeschort.

    De nationale veiligheidsraad heeft een aantal maatregelen genomen betreffende het indijken van het corona virus. Een ervan is het sluiten van horecazaken. De A.J.C programma’s worden voorlopig opgeschort en verschoven naar een latere datum. We wachten de mogelijk verdere maatregelen van de regering af. U kan de Antwerpse Jazz Club blijven volgen ...

Archief

Klik op de rood onderlijnde programma’s voor meer informatie.