Multimedia-voordracht door Marc Vanistendael

Op dinsdag 27 november om 20u. bij de Antwerpse Jazz Club
op de 2de verdieping van Den Bengel, Grote Markt 5, Antwerpen

Guy Lafitte heeft niet de heel grote bekendheid bij het jazzpubliek. Nochtans profileert hij zich tot een uitstekend tenorsaxofonist en klarinettist die op een merkwaardige manier de geest, het gevoel en het specifieke accent van de Afro-Amerikaanse jazzmuzikant heeft geassimileerd. Hij vormt, samen met Alix Combelle, de “fine fleur” van de Franse en Europese tenorsaxofoons. Een autodidact die speelt met Mezz Mezzrow, Bill Coleman, Wild Bill Davis, naast natuurlijk heel wat Franse musici zoals een André Persiani. Rond deze charmante figuur bouwen we een avond waarbij naast de muziek, de nodige beelden niet mogen ontbreken. Een aanrader!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *