Op dinsdag 12 november om 20u. in Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen:

Presentatie: Guy Van Looy.

Slidegitarist Earl Hooker is nooit een grote naam geweest binnen de Chicago-blues.  Zijn virtuositeit en het gevoel om de blues te vertolken staan ver boven zijn status.  Hij deelde sessies met o.a. blueszangeres Lillian Offitt, Junior Wells, Muddy Waters, Big Voice Odom en Big Moose Walker.  Heel wat uitstekende opnamen van hem verschenen oorspronkelijk op de labels Chief en Profile van Mel London.  Maar ook Arhoolie en Bluesway loodsten Earl Hooker de studio binnen.  Voor Jimmy Dawkins en Buddy Guy was Earl Hooker de beste slidegitarist in en rond Chicago.  U hoort hem vanavond als een uitstekend bluesvertolker die telkens opnieuw verrast door zijn groot vakmanschap en bluesgevoel.  Wie opnieuw de hoogdagen van de Chicago-blues wil beleven, mag deze avond zeker niet missen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *