Oude en nieuwe (Big) BANDS (vooral) op FILM

Op dinsdag 8 januari om 20.00u. in Den Bengel, Grote Markt 5, Antwerpen:

Multimedia-voordracht door Piet Van de Craen.

Muziek die je normaal niet hoort, daar is de AJC voor bekend… deze avond muziek die je normaal niet ziet! Vooral big bands staan in de belangstelling, waarbij we moeiteloos verschillende tijden overbruggen. We zien en horen Jimmie Lunceford naast de oorspronkelijke Savoy Sultans naast minder bekende beelden van o.a. Ray Charles, Jimmy Rushing, Eddie Vinson, Benny Carter, Bob Crosby, Charlie Barnet, Charlie Shavers, Ray Nance, Helen Humes, Cécile McLorin Salvant, Lucky Millinder, Roy Eldridge en Sherman Irby bij Wynton Marsalis. Swingende jazzmuziek op film van de afgelopen 80 jaar om het 81ste activiteitenjaar van de AJC te vieren. Een sprankelend begin en zo hoort het!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *