WYNTON MARSALIS in actie

Op dinsdag 04 februari om 20u. in Den Bengel, Grote Markt, Antwerpen:

Presentatie: Piet Van de Craen.

De afgelopen tien jaar heeft Marsalis zich meer en meer opgeworpen als de vertegenwoordiger van de jazzmuziek in het spoor van zijn grote voorbeeld Duke Ellington. Niet alleen voert hij regelmatig Ellingtonnummers uit, hij schrijft ook suites, filmmuziek en maakt uitstappen naar symfonische jazz. Hoogtepunten van het afgelopen decennium zijn Wynton Marsalis and Eric Clapton, Big Band Holidays, The Abyssinian Mass en Jazz for Kids maar veel moois is ook elders te vinden, zoals Marsalis Plays the Music of Sidney Bechet bijvoorbeeld. Kortom een kijk op een fascinerende persoonlijkheid en zijn muziek van deze tijd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *