Jazz from the West Coast & Black California, deel 2

Multimedia voordracht op dinsdag 7 september om 20:00u. op de 2de verdieping van DEN BENGEL, Grote Markt, Antwerpen.

Presentatie: Frank Vermorgen.

In dit tweede deel over de jazzmuziek aan de westkust van de VS gaan we het hebben over de trompettisten Art Farmer, de broers Pete en Conte Candoli en Chet Baker. Verder stellen we voor de fluitist en altsaxofonist Bud Shank en de baritonsaxofonist Gerry Mulligan met als tussendoortje een korte voorstelling van de blues- en jazz-zangeres Helen Humes. Verder komen nog wat mindere goden aan bod – of gewoon minder gekend en toch goden: Frank Morgan, Clifford Jordan, Shelly Manne, Teddy Edwards en Chico Hamilton. Cool Jazz, BeBop, ballads en swingende Jazz … Zorg dat je er bij bent!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *